Veselīgie kokosriekstu cepumi
Kokosriekstu cepumus iesaka Rimi veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina.
Sastāvdaļas:
- 4 ēdamk. kokosriekstu miltu;
- 7 ēdamk. pilngraudu auzu pārslu;
- 1 ola;
- 3 dateles;
- 7 žāvētas aprikozes;
- 1 sauja rozīņu;
- 100 ml piena (vai augu dzēriena);
- 2 ēdamk. olīveļļas;
- Šķipsniņa sāls;
- 1/2 tējk. cepamā pulvera.
Pagatavošana
- Samaisi visas sausās sastāvdaļas – miltus, auzas, sāli, cepamo pulveri.
- Pievieno olu, olīveļļu, siltu pienu.
- Sakapā žāvētus augļus – dateles, rozīnes un žāvētas aprikozes.
- Pievieno augļus mīklai un kārtīgi samaisi.
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem, liec uz cepamā papīra mazas cepumu bumbiņas un cep 20 minūtes.
- Atdzesē un baudi!