Ātrie biezpiena un rabarberu gardumiņi no kārtainās mīklas
Ja darbdienas vakarā bērni prasa kaut ko garšīgu, nav nekā vienkāršāka, kā aši atlaidināt kārtaino mīklu, kopā ar kārumniekiem sajaukt biezpiena-rabarberu masu un – drīz vien našķi gatavi!

FOTO: Shutterstock.com
Patiešām vienkārša un ātra recepte.
Sastāvdaļas:
- 400 g biezpiens
- 1 vidējs rabarbers
- 6 ēd. k. cukurs
- 1 paciņa vaniļas cukurs
- 2 ēd. k. kartupeļu ciete
- 2 olas (viena paredzēta pārziešanai)
- 400 g kārtainā mīkla (es izmantoju bez rauga)
- pūdercukurs pārkaisīšanai
Gatavošana
Biezpienam pievieno vienu olu, cukuru, vaniļas cukuru, smalki sagrieztus rabarberus, kartupeļu cieti un sastrādā viendabīgā masā.
.jpg-w696.jpg)
Mīklu nedaudz izveltnē, pārgriež uz pusēm un pārziež ar sagatavoto biezpiena-rabarberu masu.
.jpg-w696.jpg)
Tad mīklu ar pildījumu satin un sagriež mazākos rullīšos.
.jpg-w696.jpg)
Rullīšus liek cepampannā, kas pārklāta ar cepamo papīru, un pārziež ar olu.
.jpg-w696.jpg)
Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 20 minūtes.
Gatavus padzesē un pārkaisa ar pūdercukuru. Labu apetīti!