Deserts ar vasaras brīvdienu garšu: zefīra un aveņu kārtojums

Ogas šim lieliskajam saldēdienam vari likt pēc izvēles, jebkurā gadījumā garšos lieliski!
Ieteicams šo desertu baudīt drīz pēc pagatavošanas.

FOTO: Artūrs Ķipsts

Ieteicams šo desertu baudīt drīz pēc pagatavošanas.

Nepieciešams: 

  1. Turku jogurts, 
  2. zefīrs, 
  3. citrons vai laims, 
  4. avenes, 
  5. piparmētra
  6. šokolāde pēc izvēles. 

 

Gatavošana: 

Reklāma
Reklāma
  • Sagriež gabalos zefīru 
  • Pievieno jogurtu, pierīvē citrona vai laima miziņu. 
  • Saldēdiena masu liek stikla trauciņos, pa virsu kārto ogas un piparmētru lapiņas, uzrīvē šokolādi.

Saistītie raksti