Deserts ar vasaras brīvdienu garšu: zefīra un aveņu kārtojums
Ogas šim lieliskajam saldēdienam vari likt pēc izvēles, jebkurā gadījumā garšos lieliski!
![Ieteicams šo desertu baudīt drīz pēc pagatavošanas.](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/120122/conversions/1_titulbilde_deserti-696x464.jpg)
FOTO: Artūrs Ķipsts
Ieteicams šo desertu baudīt drīz pēc pagatavošanas.
Nepieciešams:
- Turku jogurts,
- zefīrs,
- citrons vai laims,
- avenes,
- piparmētra
- šokolāde pēc izvēles.
![](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/120123/conversions/AKI08134-w696.jpg)
Gatavošana:
- Sagriež gabalos zefīru
- Pievieno jogurtu, pierīvē citrona vai laima miziņu.
- Saldēdiena masu liek stikla trauciņos, pa virsu kārto ogas un piparmētru lapiņas, uzrīvē šokolādi.