Kad persikiem pilna māja, liec tos lietā un izmēģini recepti, kas īpaši patiks bērniem

Šis būs ātrais un slinkais variants, ja gadās mājās palielāks daudzums ar persikiem, kuri jau skumji noraugās uz mājiniekiem. Ēdām kopā ar saldējumu. Garša būs svaigāka kā persikiem ievārījumā un pagatavošana ātrāka.
Šis būs ātrais un slinkais variants, ja gadās mājās palielāks daudzums ar persikiem, kuri jau skumji noraugās uz mājiniekiem.

FOTO: Eva Lanka

Šis būs ātrais un slinkais variants, ja gadās mājās palielāks daudzums ar persikiem, kuri jau skumji noraugās uz mājiniekiem.

Nepieciešams: 

  • Persiki
  • Brūnais cukurs
  • Kanēlis
  • Sviesta piciņa cepšanai

 

Pagatavošana: 

Reklāma
Reklāma
  1. Persikus nomizo un sagriež rupjos gabalos. Ja vēlas, var kādu atstāt nemizotu, tad krāsa būs intensīvāka. 
  2. Uz pannas sakarsē sviestu un kad tas ir uzkusis pievieno dažas ēdamkarotes brūno cukuru, maisa līdz cukurs izkusis. 
  3. Pievieno persikus un uz lēna karstuma karsē, līdz persiki izšķīduši līdz vēlamajam lielumam. 
  4. Beigās pievieno kanēli. Nedaudz atdzesē ēd kopā ar saldējumu. Un mammas lielākais prieks, ka bērniem garšo.

Saistītie raksti