Bērnības garša jeb saldā desa, kas būs gardākā, ko esi ēdis

Ātra un pavisam vienkārša recepte, bet gala rezultāts pārsteigs tavas garšu kārpiņas. Saldā desa no omes pavārgrāmatas.
Saldā desa no omes pavārgrāmatas.

FOTO: Shutterstock.com

Saldā desa no omes pavārgrāmatas.

Sastāvdaļas: 

  • 2 pakas cepumu (es izmantoju Selga)
  • 1 glāze cukurs
  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote ūdens
  • 150 grami sviesta
  • 4 ēdamkartos kako
  • 200 grami marmelādes

 

Pagatavošana: 

  1. Izkausē sviestu ūdens peldē, kad šķidrs, pievieno cukuru un visu kopā kausē, kamēr masa viendabīga;
  2. Noņem no uguns un pievieno ūdeni, kad atdzisis;
  3. Pievieno olu, samaisa, pievieno kakao;
  4. Kamēr masa dziest, atsevišķā traukā sadrupina cepumus, pievieno smalki sagrieztu marmelādi;
  5. Atdzesēto masu pievieno cepumiem un marmelādei, samīca;
  6. Izklāj uz cepamā papīra, stingri ietin, lai veidojas desas forma;
  7. Liek ledusskapī
Reklāma
Reklāma

 

Vislabāk garšos nākamajā dienā

Saistītie raksti