Auzu pārslu cepumi
Šī auzu pārslu cepumu recepte ir ļoti vienkārša, tāpēc bez mazākajām raizēm pagatavošanā varat iesaistīt arī mazākos ģimenes locekļus!

FOTO: Mammamuntetiem.lv
Sastāvdaļu maz, process vienkāršs — ļaujiet mazajiem darboties! Piemēram, piebērt vajadzīgās sastāvdaļas, samaisīt. Manam puikam vislielāko prieku sagādā tieši maisīšana. :) Sviestu pakausē, pieber cukuru un visu saputo. Iemaisa olas un ber klāt atlikušās sastāvdaļas. Cep 200 grādu temperatūrā apmēram 15–20 minūtes. Cepumi ir gardi un kraukšķīgi.
SKATIES BILŽU GALERIJU!
Sastāvdaļas
- Sāls - 5
- Saulespuķu sēklu/rozīņu, lazdu riekstu - 60
- Auzu pārslas - 200
- Milti - 100
- Olas - 2
- Cukurs - 150
- Sviests vai margarīns - 200