Dievīgs biezpiena sacepums
Biezpiena sacepums kā bērnībā! Rozīņu vietā tam vari pievienot citus žāvētos augļus vai arī nepievienot tos vispār.
Sastāvdaļas:
- Biezpiens - 5 paciņas
- Cukurs - 300 grami
- Milti - 6 ēdamkarotes
- Olas - 5 gb
- Rozīnes
Pagatavošana:
- Saputo olas ar cukuru, lai masa dubultojas.
- Pievieno miltus, biezpienu.
- Rozīnes uz 10 min. aplej ar vārošu ūdeni, nolej, atdzesē, pievieno masai.
- Cep 180-200 grādos, sākumā - lai masa uzceļas un apcepas augša.
- Uzmana, lai neapdeg, regulē karstumu. Beigās cep ar karstumu no apakšas. Ar nazi pārbauda vai gatavs.
- Ēd ar dzērveņu ķīseli.
Lai labi garšo!!!