Dievīgs biezpiena sacepums

Biezpiena sacepums kā bērnībā! Rozīņu vietā tam vari pievienot citus žāvētos augļus vai arī nepievienot tos vispār.
Biezpiena sacepums lieliski garšos ar dzērveņu ķīseli!

FOTO: Shutterstock.com

Biezpiena sacepums lieliski garšos ar dzērveņu ķīseli!

Sastāvdaļas:

  • Biezpiens - 5 paciņas
  • Cukurs - 300 grami
  • Milti - 6 ēdamkarotes
  • Olas - 5 gb
  • Rozīnes

 

Pagatavošana: 

 

Reklāma
Reklāma
  • Saputo olas ar cukuru, lai masa dubultojas. 
  • Pievieno miltus, biezpienu. 
  • Rozīnes uz 10 min. aplej ar vārošu ūdeni, nolej, atdzesē, pievieno masai. 
  • Cep 180-200 grādos, sākumā - lai masa uzceļas un apcepas augša. 
  • Uzmana, lai neapdeg, regulē karstumu. Beigās cep ar karstumu no apakšas. Ar nazi pārbauda vai gatavs. 
  • Ēd ar dzērveņu ķīseli

 

Lai labi garšo!!!

Saistītie raksti