Biezpiena krēms

FOTO: Shutterstock.com

Biezpienu samaļ, pieliek citrona miziņu, nomazgātas rozīnes, cukuru, nomērcētu un izkausētu želatīnu, labi sajauc, beigās pieliek saputotu krējumu, viegli sajauc, ļauj sastingt un pasniedz ar augļu mērci.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Biezpiens - 1/2.kg
  • Cukurs - 1/2.glāze
  • Rozīnes - 1/2.glāze
  • Salds krējums - 1/4.l
  • Želatīns - 3.tāfelītes
  • Ūdens - 1/4.glāze
  • Citrona miziņa - 1/2.gab