Laima krēma kūka

FOTO: Shutterstock.com

No miltiem, sāls, sviesta, pūdercukura, olu dzeltenuma un ūdens sajauc mīklu.To ietin pārtikas plēvē un atdzesē 30 min. ledusskapī. Atveramajā cepamajā formā ieklāj cepamo papīru, izklāj mīklu ar 2 cm. augstu maliņu un cep 15 min. 200 grādu temperatūrā.

Krēmam saputo olu dzeltenumus un kondensēto pienu, tad pieputo laimu sulu un miziņu. Krēmu liek uz mīklas un turpina cepšanu vēl 40 min. Mandeļu lapiņas apgrauzdē un liek virsū gatavai atdzesētai kūkai.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Laima sula un miziņa - 4.gab.
  • Kondensētais piens - 400.ml
  • Olas - 2.gab.
  • Sviests - 120.gr
  • Olas dzeltenums - 1.gab.
  • Pūdercukurs - 100.gr
  • Auksts ūdens - 2.ēd.k.
  • Milti - 200.gr
  • Mandeļu lapiņas - 3.ēd.k.