Biezpiena un burkānu plācenīši

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Notīrītus burkānus sarīvē uz kartupeļu rīves, sviestā 5 - 7 minūtes sautē. Atdzisušai burkānu masai pievieno biezpienu, olu, mannu, 2 ēdamkarotes miltu, sāli un cukuru. No masas izveido plācenīšus, apviļā miltos un taukvielās apcep no abām pusēm brūnus. Pasniedz ar krējumu vai krējuma mērci.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Burkāni - 3.g
  • Sviests - 1.ēdamkar.
  • Sāls
  • Kviešu milti
  • Manna - 2.ēdamkar.
  • Ola - 1.g
  • Biezpiens - 400.g
  • Cukurs - 1.ēdamkar.
  • Taukvielas