Putukrējums ar cepumiem

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

Saputo putukrējumu. Vienu trešdaļu atstāj rotājumam. Atlikušo putukrējumu sajauc ar ābolu biezeni. Saldā ēdiena traukā liek salauzītus cepumus. Pārlej ar pienu un pagaida, līdz cepumi kļūst mīksti. Uz cepumiem liek putukrējumu un ābola biezeņa maisījumu. Rotā ar atlikušo putukrējumu un aveņu ievārīijumu. Pirms pasniegšanas uz brīdi ievieto ledusskapī.

Aveņu ievārījumu var aizstāt ar jebkuru citu ogu ievārījumu.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Aveņu ievārījums - 2.ēd.k.
  • Piens - 100.g
  • Cepumi - 7 - 8.gab
  • Ābolu biezenis - 100.g
  • Saldais krejums - 300.g