Bērzlapju karbonādes

Nepaej mežā garām bērzlapēm! No tām gatavotās karbonādes ir patiesi gardas!
Sarkanlapēm bērzlapēm nudien ir grēks paiet garām – no tām pagatavotās karbonādes ir spēka un garšas pilnas!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sarkanlapēm bērzlapēm nudien ir grēks paiet garām – no tām pagatavotās karbonādes ir spēka un garšas pilnas!

Reizēm šķiet – ai, lasīsim tikai bekas un baravikas! Tomēr sarkanlapēm bērzlapēm nudien ir grēks paiet garām – no tām pagatavotās karbonādes ir spēka un garšas pilnas! 

 

Sastāvdaļas:
Bērzlapes
Sāls, pipari
Ola
Milti
Eļļa

 

Reklāma
Reklāma

Gatavošana:
 

  1. Izmanto tikko lasītas, jaunas bērzlapes. Notīra, noņem kātiņus;
  2. Sakuļ olu, pievieno šķipsniņu sāls un piparu;
  3. Sakarsē pannā eļļu. Katru bērzlapi panē vispirms miltos, pēc tam – olā;
  4. Uz mērenas uguns apcep zeltainu vienu pusi, tad otru. Apcepot otru pusi, pannai uzliek vāku.
     

Baudi sēnes!

Saistītie raksti