Bērzlapju karbonādes
Nepaej mežā garām bērzlapēm! No tām gatavotās karbonādes ir patiesi gardas!

FOTO: Mammamuntetiem.lv
Sarkanlapēm bērzlapēm nudien ir grēks paiet garām – no tām pagatavotās karbonādes ir spēka un garšas pilnas!
Reizēm šķiet – ai, lasīsim tikai bekas un baravikas! Tomēr sarkanlapēm bērzlapēm nudien ir grēks paiet garām – no tām pagatavotās karbonādes ir spēka un garšas pilnas!
Sastāvdaļas:
Bērzlapes
Sāls, pipari
Ola
Milti
Eļļa
Gatavošana:
- Izmanto tikko lasītas, jaunas bērzlapes. Notīra, noņem kātiņus;
- Sakuļ olu, pievieno šķipsniņu sāls un piparu;
- Sakarsē pannā eļļu. Katru bērzlapi panē vispirms miltos, pēc tam – olā;
- Uz mērenas uguns apcep zeltainu vienu pusi, tad otru. Apcepot otru pusi, pannai uzliek vāku.
Baudi sēnes!