Veģetāra grilrecepte: ar pūdēto sieru pildīti šampinjoni

Grilrecepte tiem, kas gaļu neēd. Gardi un sātīgi!
To noteikti vēlēsies izmēģināt arī tie draugi, kas gaļu labprāt ēd.

FOTO: Publicitātes foto

To noteikti vēlēsies izmēģināt arī tie draugi, kas gaļu labprāt ēd.

Sastāvdaļas (4 porcijām)

  • 800 g šampinjoni
  • 2 sīpoli
  • 6 ķiploku daiviņas
  • 40 g “Belbake” brūnais cukurs
  • 160 g “Pilos” zilais siers
  • 160 g “Pilos” cietais siers
  • “Vita d'or” saulespuķu eļļa cepšanai
  • Sāls un pipari

 

Pagatavošana

Reklāma
Reklāma
  1. Uzkarsētā eļļā apcep lielos gabalos sagrieztu sīpolu. Kad sīpoli kļūst mīksti, apkaisi tos ar sāli, pipariem un brūno cukuru un vēl mazliet apcep, līdz sīpoli kļūst zeltaini brūni.
  2. Sagatavo šampinjonus – izlauz ārā kātiņus, iekšā liec sīpolu pildījumu, pārkaisi ar sasmalcinātu ķiploku un pipariem. Virsū bagātīgi ber cieto sieru, tad katram šampinjonam virsū liec pa vienam gabaliņam pūdētā siera.
  3. Cep uz uzkarsēta grila, līdz šampinjoni ir apcepti un siers izkusis.

Saistītie raksti