Veģetāra grilrecepte: ar pūdēto sieru pildīti šampinjoni
Grilrecepte tiem, kas gaļu neēd. Gardi un sātīgi!

FOTO: Publicitātes foto
To noteikti vēlēsies izmēģināt arī tie draugi, kas gaļu labprāt ēd.
Sastāvdaļas (4 porcijām)
- 800 g šampinjoni
- 2 sīpoli
- 6 ķiploku daiviņas
- 40 g “Belbake” brūnais cukurs
- 160 g “Pilos” zilais siers
- 160 g “Pilos” cietais siers
- “Vita d'or” saulespuķu eļļa cepšanai
- Sāls un pipari
Pagatavošana
- Uzkarsētā eļļā apcep lielos gabalos sagrieztu sīpolu. Kad sīpoli kļūst mīksti, apkaisi tos ar sāli, pipariem un brūno cukuru un vēl mazliet apcep, līdz sīpoli kļūst zeltaini brūni.
- Sagatavo šampinjonus – izlauz ārā kātiņus, iekšā liec sīpolu pildījumu, pārkaisi ar sasmalcinātu ķiploku un pipariem. Virsū bagātīgi ber cieto sieru, tad katram šampinjonam virsū liec pa vienam gabaliņam pūdētā siera.
- Cep uz uzkarsēta grila, līdz šampinjoni ir apcepti un siers izkusis.