Ražas svētki
Cūkas kakla karbonādi nomazgājam un sagriežam nelielos
gabaliņos. Tāpat sagriežam papriku, burkānus un sīpolus. Gaļu
liekam uz pannas un apcepam. Papriku ar sīpoliem un burkāniem
liekam sakarsētā katliņā, kur 2 -3 min ļaujam pacepties. Pieliekam
klāt apcepto gaļu, visu rūpīgi samaisām un pielejam nedaudz ūdeni
sautēšanai. Kad gaļa jau nedaudz sautējusies, tai klāt pievieno
nomizotus, sagrieztus tomātus. Turpina sautēt līdz gaļa ir pilnīgi
gatava.
Lai
labi garšo : )
Sastāvdaļas
- Sāls, pipari
- Tomāti - 4.gab
- Sīpoli - 1.gab
- Sarkanā paprika - 2.gab
- Burkāni - 3.gab
- Cūkas kakla karbonāde - 1 1/2.kg
- Nadaudz ūdens