Kabaču ikriņi

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sagriež kabačus kubiņos vai strēmelītēs. Uz pannas apcep līdz paliek caurspīdīgi. Klāt liek sāli un piparus. Tikmēr katliņā sagriež gabalos pārgatavojušos tomātus un uz lēnas uguns izkausē. Liek klāt kabačus un visu kopā sautē. Var ēst gan siltus, gan liek burciņās ledusskapī un ēd aukstu. Garšīgi, garšo gan man, gan draugam. Variācijai - ja nav vai žēl tomātus, pieliek klāt kečupu vai tomātu mērci. Esmu likusi arī klāt apceptus burkānus lai vairāk sanāk. Izmantojam mērces vietā pie dažādiem ēdieniem.

Iesūtīja: Līga Zvejniece

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Kabacis
  • Sāls, pipari
  • Tomāti
  • Burkāni