Kabaču ikriņi
Sagriež kabačus kubiņos vai strēmelītēs. Uz pannas apcep līdz
paliek caurspīdīgi. Klāt liek sāli un piparus. Tikmēr katliņā
sagriež gabalos pārgatavojušos tomātus un uz lēnas uguns izkausē.
Liek klāt kabačus un visu kopā sautē. Var ēst gan siltus, gan liek
burciņās ledusskapī un ēd aukstu. Garšīgi, garšo gan man, gan
draugam. Variācijai - ja nav vai žēl tomātus, pieliek klāt kečupu
vai tomātu mērci. Esmu likusi arī klāt apceptus burkānus lai vairāk
sanāk. Izmantojam mērces vietā pie dažādiem ēdieniem.
Iesūtīja: Līga Zvejniece
Sastāvdaļas
- Kabacis
- Sāls, pipari
- Tomāti
- Burkāni