Gardais plānotājs
Ņemam cūkgaļu pēc patikas (liesāku, vai cauraudzi). Griežam
šķēlēs, bet ne līdz galam, atstājot kādu centimetru nenogrieztu. No
kilograma sanāk kādas 10 šķēles. Starp šķēlēm liekam vītināto
šķiņķi un ķiploka šķēlīti. Nu gaļas gabals izskatās kā tāds
piebāzts plānotājs. Tā kā šķiņķis ir sāļš tad sāli var nelikt, bet
gaļas plānotāju var ierīvēt ar melnajiem pipariem. Cep cepeškrāsnī
180 grādos kādu 1 stundu. Ik pa laikam aplaistot ar radušos
buljonu.
Lai labi garšo : )
Sastāvdaļas
- Ķiploks - 1.liela daiviņa
- Vītināts šķiņķis.pēc vajadzības
- Cūkgaļa - 1.kg
- Pipari