Dārzeņu sautējums indiešu gaumē
Sastāvdaļas:
- Selerija
- Puravs
- Cukini
- Ābols
Burkāns - Ķiploka daiviņa
- Karijs - 1 tējkarote
- Rozīnes
- Sāls
- pipari
- Sula no 1 apelsīna
Gatavošanas laiks: apmēram 20 min; 4 personām
Noskalo seleriju un puravu. Sīki sagriež. Noskalo cukini un sagriež kubiņos. Ābolus nomizo un sagriež kubiņos. Notīra burkānus un sagriež sloksnītēs. Visu nedaudz apcep katliņā sakarsētā eļļā. Pievieno izspiestu ķiploku. Pārkaisa kariju. Samaisa. Pievieno rozīnes, sāli, piparus un apelsīnu sulu. Samaisa un vāra, līdz dārzeņi mīksti. Gurķi sagriež palielos gabalos un pievieno sautējumam. Pasniedz ar ceptu zivi.
Sastāvdaļas
- Puse no selerijas kāta
- Apelsīnu sula - 2.ēd.k.
- Malti melnie pipari - 1/4.tējk.
- Sāls - 1/2.tējk.
- Rozīnes - 1.ēd.k.
- Karijs - 1/2.ēd.k.
- Ķiploka daiviņas - 1.gab
- Eļļa - 1 - 2.ēd.k.
- Burkāni - 1 - 2.gab
- Āboli - 2.gab
- Puravs - 1.gab
- Cukinī - 1.gab
- Svaigs gurķis apm. - 10.cm