Cepti kartupelīši ar garšaugiem

FOTO: Shutterstock.com

Cepeškrāsni sakarsē līdz 220 grādiem. Kartupeļus sagriež gabaliņos un kārto nepiedegošā cepamajā viednē. Pievieno nomizotas ķiploka daiviņas, timiānu, majorānu un piparmētras. Apslaka ar eļļu un apkaisa ar sāli un pipariem. Cep apmēram 20 minūtes, līdz kartupeļi kļūst zeltaini un mīksti. Ik pa brīdim izmaisa. Izņem ķiplokus, apkaisa ar sāli un piparie. Pasniedz karstus.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Nomizoti kartupeļi - 1 1/4.kg
  • Ķiploka galviņa - 1.gab
  • Svaigs timiāns - 2.zariņi
  • Svaigs majorāns - 2.zariņi
  • Piparmētra - 2.zariņi
  • Olīveļļa - 2.ēd.k.
  • Sāls, malti melnie pipari