Cepta paprika ar olīvām un sīpoliem

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Porcijas: 4 - 6

Gatavošana: 40 - 45 min.

Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem. Papriku liek lielā cepamajā viednē. Virsū ber sīpolus, olīvas un kaperus. Apslaka ar eļļu un pārkaisa ar sāli. Cep 25 - 30 minūtes, līdz paprika mīksta. Pārkaisa ar raudeni un pasniedz karstu.

 

Recepte no grāmatas: Veģetārā pavārgrāmata.- Jāņa Rozes apgāds, 2006

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Prāvos gabalos sagriezta sarkanā paprika bez sēklotnes - 1 1/2.kg
  • Plānās šķēlītēs sagriezts sīpols - 800.g
  • Zaļās olīvas bez kauliņiem - 20.gab
  • Noskaloti sālīti kaperi - 2.ēd.k.
  • Sāls
  • Olīveļļa - 6.ēd.k.
  • Sīki sakapāta raudene - 1.ēd.k.