Gliemežvāki ar zaļajiem zirnīšiem un pupiņām
Gatavošanas laiks: 20 min
4 - 6 porcijas
Makaronus ieber lielā daudzumā verdoša sālsūdens un vāra 5 minūtes. Pieber pupiņas un zirnīšus. Vāra 5 - 7 minūtes, līdz dārzeņi mīksti un makaroni gatavi. Nokāš un liek šķīvī. Pievieno tomātus, sieru, eļļu, majorānu, sāli un piparus. Kārtīgi smaisa un pasniedz karstus.
Sastāvdaļas
- Lielie makaronu gliemežvāki - 500.g
- Prāvos gabalos sagrieztas zaļās pākšu pupiņas - 250.g
- Zaļie zirnīši - 125.g
- Nomizoti, rupji sakapāti tomāti bez sēklām - 250.g
- Sarīvēts siers - 150.g
- Olīveļļa - 3.ēd.k.
- 1 sīki sakapāts majorāna zariņš
- Sāls, malti melnie pipari