Pikantais dārzeņu kārtojums ar raudeni
Cepeškrāsni sakarsē līdz 170 grādiem. Ar 2 ēdamkarotēm eļļas
ietauko karstumizturīgu trauku. Tomātus sagriež 1 cm biezās šķēlēs.
Kartupeļus nomizo un sagriež plānās šķēlēs. Sēnes sagriež plānās
šķēlītēs. Veidnē pilda kartupeļu, sēņu un tomātu kārtas. Pārkaisa
ar sāli un pipariem, apslaka ar atlikušo eļļu. Pārkaisa ar raudeni.
Cep 30 minūtes. Pirms pasniegšanas dažas minūtes atdzesē.
Recepte no grāmatas: Veģetārā pavārgrāmata.- Jāņa Rozes apgāds,
2006
Sastāvdaļas
- Sāls, malti melnie pipari
- Dažādas sēnes - 300.g
- Kartupeļi - 200.g
- Gatavi tomāti - 200.g
- Olīveļļa - 4.ēd.k.
- Kaltēta raudene - 1.ēd.k.