Saldskābās bietes
Porcijas: 4
Gatavošana: 1 h 5 min
Bietes vāra sālsūdenī 30 - 35 minūtes, līdz tās mīkstas. Sīpolus vāra sālsūdenī 5 minūtes. Nokāš un nosusina papīra dvielī. Bietes nomizo un sagriež kubiņos. Lielā pannā izkausē sviestu, pievieno ūdeni, etiķi, cukuru un bietes un sautē ~5 minūtes. Bietes liek uz šķīvja, vidū kārto sīpolus. Pasniedz siltas.
Recepte no grāmatas: Veģetārā pavārgrāmata.- Jāņa Rozes apgāds, 2006
Sastāvdaļas
- Sarkanās bietes - 500.g
- Plānās šķēlītēs sagriezts sīpols - 1.gab
- Sviests - 4.ēd.k.
- Ūdens - 2.ēd.k.
- Sarkanvīna etiķis - 1.ēd.k.
- Cukurs - 1.ēd.k.