Pikantie sīpoli un tomāti

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Porcijas: 4

Gatavošana: ~1 h

Tomātiem novelk miziņu un izņem sēklas. Mīkstumu rupji sakapā. Pannā sakarsē eļļu, ieber papriku un čili piparu un sautē 7 - 10 minūtes. Pievieno tomātus un sīpolus. Pieber sāli, uzliek vāku un sautē 35 - 40 minūtes, līdz dārzeņi mīksti. Atdzesē. Pārkaisa ar majorānu un pasniedz.

 

Recepte no grāmatas: Veģetārā pavārgrāmata.- Jāņa Rozes apgāds, 2006

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Gatavi tomāti - 2.gab
  • Sīki sakapāta sarkanā paprika - 1/2.gab
  • Mazs plānās šķēlītēs sagriezts zaļais čili pipars bez sēklām - 1.gab
  • Olīveļļa - 4.ēd.k.
  • Ceturtdaļās sagriezts sīpols - 1.kg
  • Sāls
  • Sīki sakapāts majorāns - 2.ēd.k.