Pikantie sīpoli un tomāti
Porcijas: 4
Gatavošana: ~1 h
Tomātiem novelk miziņu un izņem sēklas. Mīkstumu rupji sakapā. Pannā sakarsē eļļu, ieber papriku un čili piparu un sautē 7 - 10 minūtes. Pievieno tomātus un sīpolus. Pieber sāli, uzliek vāku un sautē 35 - 40 minūtes, līdz dārzeņi mīksti. Atdzesē. Pārkaisa ar majorānu un pasniedz.
Recepte no grāmatas: Veģetārā pavārgrāmata.- Jāņa Rozes apgāds, 2006
Sastāvdaļas
- Gatavi tomāti - 2.gab
- Sīki sakapāta sarkanā paprika - 1/2.gab
- Mazs plānās šķēlītēs sagriezts zaļais čili pipars bez sēklām - 1.gab
- Olīveļļa - 4.ēd.k.
- Ceturtdaļās sagriezts sīpols - 1.kg
- Sāls
- Sīki sakapāts majorāns - 2.ēd.k.