Gaļas ēdieni dzērveņu marinādē
Gaļas gatavošanā ziemā ir vērts izmantot dzērvenes!

FOTO: Shutterstock.com
Dzērvenēm ir ziemas garša, izmanto tās gaļas gatavošanā!
Samaļam dzērvenes. Pievienojam 200 majonēzes, 25 gr sojas mērces 50 gr tomātu mērces. Sāli nedaudz un, samaisot gaļas gabaliņos, ļaujam 4-5 stundas ievilkties. Pēc tam vai nu grilējam vai cepam kā šasliku. Arī uz pannas cepta tāda dzērvenēs marinēta galiņa ir garšiga.
Iesūtījusi: marija andzane, recepšu konkursa Pārvērt dzērveni! dalībniece
Sastāvdaļas
- Tomātu mērce
- Sojas mērce
- Majonēze
- Dzērvenes
- Cūkgaļas gabaliņij - 1 .kg
- Sāls