Sliņķu sautējums

FOTO: Shutterstock.com

Sašķērē kāpostu, sarīvē notīrītus burkānus un sagriež smalki notīrītus kartupeļus.
Malto gaļu ar sīki sagrieztiem sīpoliem un garšvielām sacep. Pielej ūdeni un mazliet pasutina. Lielā traukā dārzeņus ar gaļu samaisa. Liek stikla traukā ar vāku un krāsnī ar 180C aizmirst uz 1,5 stundām.
Pasniedz ar skābu krējumu:)

 

Recepti iesūtīja: Inese Preikša, Kotlešu konkursa dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Kāposts - 1/2. galviņa
  • Liellopu maltā gaļa (liesa) - 300 .gr
  • Kartupeļi - 8. vidēja lieluma
  • Burkāni - 5.vidēji lieli
  • Sīpols - 2.vidēji lieli
  • Garsviela