Sliņķu sautējums
Sašķērē kāpostu, sarīvē notīrītus burkānus un sagriež smalki
notīrītus kartupeļus.
Malto gaļu ar sīki sagrieztiem sīpoliem un garšvielām sacep. Pielej
ūdeni un mazliet pasutina. Lielā traukā dārzeņus ar gaļu samaisa.
Liek stikla traukā ar vāku un krāsnī ar 180C aizmirst uz 1,5
stundām.
Pasniedz ar skābu krējumu:)
Recepti iesūtīja: Inese Preikša, Kotlešu konkursa dalībniece
Sastāvdaļas
- Kāposts - 1/2. galviņa
- Liellopu maltā gaļa (liesa) - 300 .gr
- Kartupeļi - 8. vidēja lieluma
- Burkāni - 5.vidēji lieli
- Sīpols - 2.vidēji lieli
- Garsviela