Pasta ar gaļu un papriku

FOTO: Inese Stuģe

Cūkgaļu ņemam pēc patikas (treknāku, netreknu vai liesu). Griežam nelielos gabaliņos, liekam sautējamā pannā sautēties. Jau pašā sākumā pievienojam arī kaltētu papriku, var likt arī svaigu, bet tad tā jāpieliek pie beigām. Pievienojam ūdeni un garšvielas. Sautējam, līdz gaļa gatava. Paralēli,kamēr gatavojas gaļa, vāram makaronus (pastu).
 Pasniegt var makaronus atsevišķi, vai var samaisīt ar gaļu. Pārkaisa ar dillēm.
      Lai labi garšo :)

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Makaroni - 250.gr
  • Kaltēta paprika - 3.ēdamkarotes
  • Cūkgaļa - 500.gr
  • Ūdens
  • Garšvielas pēc gaumes un garšas