Kāpostkotletes
Ņemam kotlešu masu, gaļa var būt pēc jūsu ieskatiem. Kāpostu, sīpolu, ķiplokus samaļam vai sarīvējam - kā vēlaties. Sajaucam visu kopā un pievienojam atlikušās sastāvdaļas. Uzkarsētā pannā eļļā liekam cepties. Kotletes var ēst gan kā silto ēdienu, gan aukstu uz maizītēm. Kāposts piedod gaļai sulīgumu un kotletes nav tik smagas māgai, ka arī pavairo kopējo masu, ja gadījies mazāk gaļas.
Labu apetīti!
Recepti iesūtīja: Inese, Kotlešu konkursa dalībniece
Sastāvdaļas
- Kotlešumasa - 1.kg
- Svaigs kāposts - 1/4.vidēja galviņa
- Sīpols - 1.vid. galviņa
- Ķiploks - 6.daiviņas
- Olas - 2.gab.
- Garšvielas - 1.ēd.k.
- Rīvmaize vai milti - 1.sauja