Vistas fileja ar dārzeņiem
Vistas fileju griež iegarenās sloksnītēs, tāpat no sēklām attīrītas paprikas pākstis, burkānus - salmiņos, sīpolus - pusripiņās.
Dziļā pannā uzkarsē eļļu, liek cepties filejas sloksnītes, pēc 5 minūtēm pievieno burkānus, cep uz vidējas uguns, pa laiciņam apmaisot, pēc 10 minūtēm klāt liek sīpolus un papriku. 5 minūtes cep, pannai uzliek vāku, visu pasutina vēl 2-3 minūtes uz mazas uguns.
Gatavam ēdienam pievieno garšvielas, ja vēlas - zaļumus.
Pasniedz kā atsevišķu ēdienu vai kopā ar kartupeļu biezeni, vai irdeniem, vārītiem rīsiem.
Sastāvdaļas
- Vistas fileja - 1/2.kg
- Paprikas paakstis - 3.gab.
- Burkaani,lieli - 3.gab.
- Siipoli - 3.gab.
- Ellja cepshanai - 5.eedamk.
- Saals,pipari,vegeta.peec patikas