Vistas fileja ar dārzeņiem

FOTO: Inese Stuģe

Vistas fileju griež iegarenās sloksnītēs, tāpat no sēklām attīrītas paprikas pākstis, burkānus - salmiņos, sīpolus - pusripiņās.

Dziļā pannā uzkarsē eļļu, liek cepties filejas sloksnītes, pēc 5 minūtēm pievieno burkānus, cep uz vidējas uguns, pa laiciņam apmaisot, pēc 10 minūtēm klāt liek sīpolus un papriku. 5 minūtes cep, pannai uzliek vāku, visu pasutina vēl 2-3 minūtes uz mazas uguns.

Gatavam ēdienam pievieno garšvielas, ja vēlas - zaļumus.

Pasniedz kā atsevišķu ēdienu vai kopā ar kartupeļu biezeni, vai irdeniem, vārītiem rīsiem.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja - 1/2.kg
  • Paprikas paakstis - 3.gab.
  • Burkaani,lieli - 3.gab.
  • Siipoli - 3.gab.
  • Ellja cepshanai - 5.eedamk.
  • Saals,pipari,vegeta.peec patikas