Ceptas olas ar papriku un tomātiem
Lielā pannā sakarsē 2 ēdamkarotes eļļas, pieber papriku un puravus un sautē pusmīkstus. Pievieno tomātus, pieber sāli un piparus. Sautē 10 minūtes, līdz tomāti izšķīduši un mērce sabiezējusi. Atlikušajā eļļā izcep olas. Paprikas mērci liek šķīvjos un virsū uzliek pa olai. Pasniedz karstas.
Recepte no grāmatas: Veģetārā pavārgrāmata.- Jāņa Rozes apgāds, 2006
Sastāvdaļas
- Plānās šķēlītēs sagriezta dzeltenā paprika - 1.gab
- Plānās šķēlītēs sagriezts puravs - 1.gab
- Olīveļļa - 3.ēd.k.
- Nomizoti, sīki sakapāti tomāti - 400.g
- Sāls, malti melnie pipari
- Olas4 - 4.gab