Šmoris ābolos

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ņemam cūkgaļu pēc patikas, sagriežam ne pārāk smalkos gabalos (labi noder cūkgaļa ar ribiņu). Liekam "pīlē", pielejam eļļu, apberam ar garšvielām. Sīpolus sagriežam pusapļos, ābolus šķēlītēs. Pievienojam gaļai, rūpīgi visu samaisām, uzliekam vāku un liekam cepeškrāsnī 200 grādos uz 1 stundu (laiks var mainīties atkarībā no izvēlētā gaļas gabala). Kādas 10 min. līdz beigām vāku noņemam.

Pasniedz pie kartupeļu biezputras, kopā ar visiem sīpoliem un āboliem.

      Lai labi garšo : )

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļa - 500.gr
  • Saldskābi āboli - 4.gab
  • Sīpoli - 4.gab
  • Sinepju graudiņi - 2.ēd.kar.
  • Eļļa - 1.ēd.kar.
  • Sāls, pipari pēc garšas