Mūsmāju maigais čili
Mūsu ģimenes iecienītais čili ir bez čili pipariņiem!:) Tas tāpēc, lai garšotu arī bērniem, taču tu vari pievienot arī smalki kapātu čili aso pipariņu.
Uz pannas apcep malto gaļu (var izmantot gan cūkgaļu, gan jaukto
malto gaļu, gan arī vistas malto gaļu) un liek katlā sutināties –
nelielā ūdens daudzumā. Sarīvētus burkānus, sasmalcinātus sīpolus
un ķiplokus apcep uz pannas un pievieno gaļai, kas sutinās. Kad
gaļa ir mīksta, pievieno iepriekš novārītas pupiņas, tomātu mērci,
zaļumus un garšvielas. Brīdi pasautē un – gatavs!
Sastāvdaļas
- Maltā gaļa - 800.g
- Vārītas pupiņas (vai pupiņas bundžās) - 400.g
- Sīpoli - 1-2.g
- Burkāni - 1-2.g
- Ķiploka daiviņa
- Tomātu mērce.l
- Zaļumi (pētersīļi, lociņi).l
- Garšvielas pēc izvēles.l