Izcilas gaļas pankūkas
Liellopa gaļu novāra kopā ar garšsaknēm - 1 - 2 veseliem burkāniem un 1 veselu sīpolu.
Novāra 6 olas (cieti vāritas).
Kamēr gaļa vārās, sagatavo pankūku mīklu - 2 olas sajauc ar miltiem, pievieno šķipsniņu sāli, ūdeni, 2 ēd.k. eļļu un visu samaisa, pēc izjūtas veido nepieciešamo pankūku biezumu. Izcep plānās pankūkas.
Kad gaļa ir gatava, to nedaudz atdzesē un izmaļ caur gaļas mašīnu (rupjo malumu). Samaltajai gaļai pievieno klāt rīvētas 4 vāritas olas, sāli, piparus un 2 kausiņus gaļas buljona.
Gatavo gaļas masu pilda plānajās pankūkās un cep uz pannas!
Lai labi garšo!
Recepti iesūtīja: Elīna Zeibote, konkursa Pankūkas, pankūkas, pankūkas! dalībniece
Sastāvdaļas
- Liellopa gaļas mīkstums - 1.kg
- Olas - 6.gb
- Sals,pipari
- Burkāns - 1-2.gb
- Milti - 2 .glāzes
- Piens
- Eļļa - 2.ēd.k.