Iesms vācu stilā

Foto: Ojārs Jansons

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Ojārs Jansons

Gaļu sagriež lielos gabalos. Ieberzē ar sāli un melnajiem pipariem, pārkaisa ar muskatriekstu. Liek ledusskapī zem smaguma uz 1 stundu.

Sasmalcina ķiploku daiviņas. Gaļas gabalus iesmērē ar majonēzi, pārber ar sasmalcinātajiem ķiplokiem. Sprauž uz iesma, ietin trīs kārtās folijas, atstājot pāris nelielu atveru tvaikam.

 

Recepte no grāmatas: Iesmu grāmata/Aldis Krišjānis.- Jumava, 2004

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas fileja - 1.kg
  • Ķiploks - 3.daiviņas
  • Mazkaloriju majonēze - 3.ēd.k.
  • Svaigi malti melnie piapri - 1.tējk.
  • Sāls - 1.tējk.
  • Malts muskatrieksts. pēc garšas