Iesms vācu stilā
Gaļu sagriež lielos gabalos. Ieberzē ar sāli un melnajiem pipariem, pārkaisa ar muskatriekstu. Liek ledusskapī zem smaguma uz 1 stundu.
Sasmalcina ķiploku daiviņas. Gaļas gabalus iesmērē ar majonēzi, pārber ar sasmalcinātajiem ķiplokiem. Sprauž uz iesma, ietin trīs kārtās folijas, atstājot pāris nelielu atveru tvaikam.
Recepte no grāmatas: Iesmu grāmata/Aldis Krišjānis.- Jumava, 2004
Sastāvdaļas
- Cūkgaļas fileja - 1.kg
- Ķiploks - 3.daiviņas
- Mazkaloriju majonēze - 3.ēd.k.
- Svaigi malti melnie piapri - 1.tējk.
- Sāls - 1.tējk.
- Malts muskatrieksts. pēc garšas