Rabarberos sautēta gaļa

FOTO: Inese Stuģe

Cūkgaļu sagriežam gabaliņos un liekam pīļpannā vai katliņā ar biezāku dibenu. Apcepam. Tālāk - nomizojam un sagriežam rabarberus, ko pievienojam gaļai. Pieberam sāli, cukuru vai medu - iespiežam ķiploku. Ja no rabarberiem neatdalās pietiekami daudz šķidruma, tad pielejam ūdeni. Un ļaujam visam uz mazas uguns sautēties, lai gaļa piesūcas ar rabarberu skābeno un medus, vai cukura saldo garšu.
       Lai labi garšo : )

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Cūkgaļa - 1.kg.
  • Rabarberi - 2.kāti
  • Ķiploks - 1.daiviņa
  • Sāls
  • Cukurs vai medus - 1-2.tejkar.
  • Ūdens.pēc vajadzības