Rīvētu dārzeņu pankūkas

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/

4 personām

Kartupeļus nomizo, sarīvē uz rupjas rīves. Cukīni noskalo un sarīvē. Sieru samaisa ar kartupeļiem, cukīni un sāli. Pannā sakarsē taukvielas. Ar karoti liek mīklu, izlīdzina plānā slānītī. Cep uz vidējas uguns. Pankūkas apcep no abām pusēm. Pasniedz ar ceptu speķi, ābolu ievārījumu un rīvētiem burkāniem. Pankūkas var pasniegt kā piedevu gaļas ēdieniem. Cukīni var aizstāt ar burkāniem.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi - 6 - 7 gab
  • Cukinī - 1.gab
  • Rīvēts siers - 40.g
  • Sāls - 1.tējk.
  • Margarīns, sviests vai eļļa - 2.ēd.k.