Cukīni ar sviesta pupiņām

FOTO: Inese Stuģe

Sviesta pupām nogriež vai vienkārši nolaužam abus galus un salaužam kumosa gabaliņos. Liekam vārīties sālsūdenī. Pa to laiku sagriežam cukīni ne pārāk lielos, ne arī mazos gabaliņos. Liekam cepties uz pannas kopā ar sagriezto sīpolu. Kad cukīni jau ir gandrīz gatavs tam pievienojam apvārītās sviesta pupas, pieberam miltus un pielejam pienu. Visu rūpīgi samaisām (ja liekas par biezu, var pieliet vēl pienu), pievienojam garšvielas.
       Lai labi garšo : )

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Sviesta pupas - 400.gr.
  • Cukinī - 200.gr.
  • Milti - 1.ēdamkarote
  • Piens - 1/2.glāze
  • Garšvielas.pēc patikas
  • Sīpols - 1.liels