Cūkgaļas kakla karbonāde majonēzē

Ideja receptei dārza svētkiem. 

Rezultātā karbonāde būs maiga un sulīga.

FOTO: Shutterstock.com

Rezultātā karbonāde būs maiga un sulīga.

Sagriež kakla karbonādes gabalu šķēlēs pa 250gr (aptuveni), ar naža neaso pusi ne pārāk daudz izklapē no abām pusēm.

Ņemam dziļāku trauku, var vannīti, var bļodu, liekam iekšā aptuveni pusspainīti provansas majonēzi, iespiežam ar rokām citrona sulu, pieberam pāris šķipsniņas sāls un 2 ar kaudzi tējkarotes krievu sinepes.

Visu sajaucam viendabīgā masā, liekam iekšā kakla karbonādi.

No visām pusēm apziežam ar izveidoto masu, atstājam uz nakti vēsā telpā. Pēc tam ņemam pa gabalam laukā un liekam uz uz karsētām grila restēm, cepam līdz gatavs.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • C/g kakls - 1250.grami
  • Majonēze
  • Krievu sinepes - 2.tējkarotes
  • Citrons - 1.gb
  • Sāls
  • Piecu piparu maisījums