Pildītie cukini gredzeni
Pašlaik cukīnī ir tik daudz, kad tie sāk nedaudz pāraugt. Mūsu
gadījumā tas tieši ir labi. Sagriežam cukīnī 1 cm biezās šķēlēs,
izgriežam mīksto viduci. Liekam uz labi ietaukotas pannas cepties.
Pa to laiku ātri sakuļam olu, pielejam pienu, pieberam sāli un
piparus. Sakulto olu lejam cukīnī šķēles viducī, pa virsu liekam
tomāta šķēli. Kad ola no vienas puses jau būtu tāda kā gatava, tad
to visu kunstrukciju ļoti uzmanīgi apgriežam tā, lai tomāta šķēle
būtu apakšā, tad pa virsu liekam siera šķēli. Nogriežam mazāku
gāzi, uzliekam vāku un turpinām cept līdz cukīnī ir gatavs un siers
izkusis.
Lai
labi garšo : )
Sastāvdaļas
- Cukinī - 4.šķēles
- Ola - 1.gab.
- Piens - 2.ēdamkarotes
- Tomāts - 1.gab.
- Siers - 4.šķēles
- Sāls, pipari.pēc patikas
- Eļļa.cepšanai