Pildītas kartupeļu pusītes
Par sastāvdaļām: biezpiens - man bija Ciba
siers - labāk Holandes
Pagatavošana:
Izvāram kartupeļus ar mizu, atdzesējam, nomizojam. Pārgriežam uz
pusēm, ar karotīti uztaisām iedobīti, lai varam pildīt. Biezpienu
sajaucam ar gaļu (kādu nu būsim izvēlējušies), pievienojam sieru,
samaisām. Šo masu pildām kartupeļu pusītēs. Pa virsu uzberam vēl
mazliet sieru. Liekam kartupeļus uz plāts, kur uzlikts follijs. Var
cept arī uz grila. Cepam, līdz siers kārtigi pakusis un kartupeļi
palikuši mazliet brūngani.
Sastāvdaļas
- Kartupeļi
- Siers
- Biezpiens
- kūpnāta gaļa (var vistu)
- var pievienot zaļumus