Maltās gaļas kebabi ar čili mērci
Gan skaisti, gan gardi - garšu piedod saldā čili mērce.
45 min., 4 porcijas
Malto gaļu samīca ar sakapātiem sīpoliem un ķiplokiem. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Veido garenas kotletītes un uzmauc uz irbuļiem. Sagatavotos irbuļus liek pannā un apcep. Apziež ar saldo čili mērci, pārkaisa ar sezama sēkliņām, cep 185 grādos septiņas minūtes. Pasniedz ar sojas mērci.
Recepte: Dienas Ēdieni
Sastāvdaļas
- jēra maltā gaļa - 400.g
- Sīpoli - 2.gab
- Ķiploka galviņa - 1.gab
- saldā čili mērce - 50.g
- Sojas mērce - 200.g
- Sezama sēkliņas - 40.g
- sāsl, pipari