Garda vistiņa sinepju - medus mērcē
Precizējumi sastāvdaļām: vistas kājas, spārniņi vai stilbiņi; uz 3 kājām 1 ēd.k sinepes; garšviela vistas ēdieniem, ja vēlas - vēl pievieno piparus.
Pagatavošana: Vistai noņemam ādu, sadurstam ar nazi. Medu sajaucam ar sinepēm un garšvielām, ja medus ciets, to izkausējam. Ar šo gatavo mērcīti iesmērējam vistu. Ņemam cepammaisiņu un liekam iekšā vistu. Cepam ap 200 grādiem ap 1 stundu, jo mazāki gabali,jo tas laiks īsāks.
Vista sanāk maigi salda, sulīga un mazliet ņipra.
Man ši recepte ir iepatikusies - tā garša, sinepes un medus,
mmm...
Sastāvdaļas
- Vistu stilbi
- Medus - 2.ēd.k.
- Sinepes - 1.ēd.k.
- Garsviela vistai