Dārzeņu biezenis

Pusdienas kaloriju skaitītājiem

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sautējamā katlā ielej nedaudz ūdens un liek vārīties kartupeļus, mazākos gabaliņos sagrieztus brokoļus, puķkāpostus un nomizotu sīpolu. Ja sautējamā katla nav, dārzeņus vāra parastā katlā, bet jācenšas neliet pārāk daudz ūdens. Dārzeņiem pieber nedaudz sāls un sautē, līdz tie mīksti. Lieko ūdeni nolej. Citā katliņā uzvāra pienu un verdošu lej klāt dārzeņiem. Pievieno tējkaroti sviesta un visu sablendē.

 

Recepte: Dienas Ēdieni - žurnāls visiem, kam baudu sagādā ēšana un ēdiena gatavošana

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi - 200.g
  • Puķkāposti - 100.g
  • Brokoļi - 100.g
  • Sīpoli - 100.g
  • Sviests - 1.tējk.
  • Piens - 100.ml
  • Sāls