Medū glazēta cūkas fileja ar karamelizētiem āboliem

FOTO: Shutterstock.com

Cūkas fileju apkaisa ar sāli un pipariem, cep sviestā 7 - 8 minūtes, līdz gaļa gatava. Sīpolus sagriež salmiņos un sviestā apcep zeltainus. Uz tās pašas pannas uzber cukuru, pievieno balzāma etiķi un daiviņās sagrieztus ābolus. Nedaudz apcep un pārlej cūkgaļai. Pievieno saldo krējumu un sautē vēl 4 minūtes. Pasniedz ar kartupeļu biezeni vai citu aizdaru pēc izvēles.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Cūkas fileja - 800.g
  • Āboli - 2.gab
  • Sīpoli - 2.gab
  • balzāma etiķis - 4.ēd.k.
  • Dansukker karameļu cukurs - 2.ēd.k.
  • Sāls, pipari.pēc garšas
  • Sviests - 60.g
  • Saldais krejums - 80.g