Krāsainā sātīgā miežu putra
Sātīga putrs recepte kaloriju skaitītājiem.
Putraimus uzbriedina četrās glāzēs auksta ūdens un pēc tam tajā pašā ūdenī vāra 30 - 35 minūtes. Pieber nedaudz sāls. Kamēr putraimi vārās, pannā olīveļļā apcep sasmalcinātu sīpolu, papriku, ābolu gabaliņus, ķiplokus un mandeļu skaidiņas. Kad dārzeņi apcepušies, tos uz mazas uguns vēl 8 - 10 minūtes pasautē. Sautētajiem dārzeņiem pievieno izvārītos putraimus, nedaudz timiāna un citronpiparu. Visu rūpīgi samaisa un pasautē divas trīs minūtes. Ēd siltu.
Recepte: Dienas Ēdieni - žurnāls visiem, kam baudu sagādā ēšana un ēdiena gatavošana
Gatavo Inga Pūce, Figūras draugu vadītāja
Sastāvdaļas
- Miežu putraimi - 1.glāze
- Olīveļļa - 1.tējk.
- Paprika - 1.gab
- Ābols - 1.gab
- Ķiploka daiviņas - 2.gab
- Timiāns - 1.tējk.
- Sāls - 3/4.tējk.
- Citronpipari - 1/4.tējk.
- Mandeļu skaidiņas - 15.g