Citādi makaroni ar malto gaļu (gatavošana pa soļiem)
Precizējums sastāvdaļām: mazā bundžiņa tomāti savā sulā, mizoti,
200 ml sīki sagriezti sīpoli, 2 ķiplokdaiviņas (var arī vairāk),
garšvielas - sāls, pipari, lauru lapas, sviests,vai margarīns
cepšanai,var arī eļļu
Pagatavošana:
Uz pannas liekam sviestu/margarīnu/eļļu uzkarsējam, tajā apcepam
sīpolus, līdz kļūst
zeltaini, tad pievienojam burkānus un visu kopā sautējam.
Uz citas pannas arī sviestā/margarīnā/eļļā
liekam veselas ķiploka daiviņas,kārtīgi apcepam, līdz tās būs
atdevušas aromātu, liekam klāt malto gaļu
un uz lielas uguns cepam un maisam, lai gaļa ir mazos vienādos
gabaliņos,lai nav lieli gabali, var talkā ņemt dakšiņu,saspaidot
veidojas
vienādi mazi gabaliņi.Tad uz vidējas uguns cepam,pievienojam
garsvielas un tomātus savā sulā.
Kad gaļa ir gatava pievienojam apceptos sīpolus un burkānus. Visu
izmaisam un sautējam līdz gatavi makaroni blakus katliņā.
Pagaršojam, kad viss ir gatavs, tad pievienojam varītos
makaronus.
Izmaisām un 5 minūtes pasautējam.Gatavs!
Ļoti vienkārši, bet gardi un ir citādi makaroni ar gaļu.
Tā kā esmu siera mīļotāja,tad mēdzu to daudz kur pievienot,arī šiem
makaroniem uzbēru.
Sastāvdaļas
- Maltā gaļa - 500.g
- Makaroni - 500.g
- Sīpoli - 200.ml
- Burkāni - 250.g
- Savā sulā konservēti tomāti.bundžiņa
- Ķiploki - 2.daiviņas
- Sviets/margarīns/eļļa
- Garšvielas