Zivju kotletītes

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Līdakas fileju samaļ (var jebkuru citu zivi). Baltmaizi mērcē pienā, arī samaļ. Sīpolus sagriež un apcep eļļā, atdzesē. Maltajai zivs filejai pievieno sīpolus, olas, sāli, piparus, vegetu, samaltu speķi, veido kotletes, apviļā rīvmaizē, cep no abām pusēm sakarsētā eļļā zeltaini brūnas.
Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļu biezputru un zaļajiem salātiem.
Labu apetīti!!

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Liidakas fileja - 1.kg
  • Svaigas spekjis - 1/3.kg
  • Baltmaize - 4.rikas
  • Siipoli - 2.gab.
  • Olas - 2.gab
  • Saals,pipari,vegeta
  • Ellja cepshanai