Vieglais žāvējuma piesitiens

FOTO: Inese Stuģe

Sagriežam žāvēto krūtiņu nelielos gabaliņos, ko liekam cepties uz pannas ar augstām malām. Kamēr krūtiņa cepas, sagriežam cūkas kakla karbonādi nelielās šķēlītēs. Pievienojam uz pannas pie krūtiņas. Pieberam kaltēto papriku (pulveris šeit nederēs) un sviestu.

Visu lēnām sautējam, līdz gaļa gatava. Tā kā krūtiņa ir sāļa, tad sāls nav nepieciešams, vienīgai ko var pievienot tie ir pipari.

p.s. Kaltētas paprikas vietā var izmantot svaigu

         Lai labi garšo : )

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Cūkas kakla karbonāde - 1.kg.
  • Žāvēta krūtiņa - 4.šķēles
  • žavēta paprika - 2.ēd.kar.
  • Sviests - 1/3.paciņas