Cūkgaļa ar austersēnēm
Cūkas kakla karbonādi sagriežam kumosa gabaliņos. Liekam uz
pannas un apcepam. Apcepto gaļu pārliekam katliņā ar biezāku dibenu
tālākai sautēšanai.
Papriku sagriežam palielos gabalos, bet ne lielākus par gaļu,
liekam uz pannas un kopā ar austersēnēm apcepam. Kad sēnes ar
papriku ir nedaudz cepušās, tiem klāt pievienojam sarīvētus
ķiplokus, lai tie viegli apceptos. Visu pievienojam pie gaļas.
Pieberam sāli, piparus,kā arī baziliku. Sautējam, līdz gaļa gandrīz
ir gatava, tad pievienojam tomātus ar visu sulu, turpinām visu
sautēt, līdz gaļa ir pilnīgi gatava.
Lai labi garšo : )
Sastāvdaļas
- Cūkas kakla karbonāde - 1.kg.
- Paprika - 2.gab.
- Austersēnes - 400.gr.
- Mizoti tomāti savā sulā - 800.gr.
- Baziliks.pēc patikas
- Sāls, pipari
- Ķiploki - 2.daiviņas
- Ūdens - 1/2.glāze