Vistu šķiņķīši visām gaumēm

FOTO: Inese Stuģe

Vistu šķiņķīšus vajadzētu atkaulot. Tālāk liekam pildījumu, kas jums garšo. Es piedāvāju trīs variantus.
1. Vistu šķiņķītis pildīts ar melnajām plūmēm.
2. Ar kaltētiem tomātiem eļļā un kaperiem.
3. Ar spinātiem un sieru.
Kad esam piepildījuši vistu šķiņķīšus ar sev tīkamo pildījumu, tos rūpīgi sarullējam un nosienam ar diegu vai saspraužam ar koka iesmiņiem.
Tad gatavojam panējumu.
Samaisām miltus, paprikas un kajēnas pulveri. Pieberam vēl sāli un piparus.
Tālāk pildītos šķiņķu rullīšus nosmērējam ar bez piedevu jogurtu un apviļājam sausajā garšvielu maisījumā. Liekam uz cepešpannas un cepam 200 grādos 45 min. vai līdz šķiņķīšu rullīši ir gatavi.

Pirms pasniegšanas vajadzētu atbrīvoties no diegiem, vai koka iesmiņiem.
                Lai labi garšo : )

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Vistu šķinķīši - 10.gab.
  • Žāvētas plūmes
  • Kaltēti tomāti eļļā
  • Kaperi
  • Spināti
  • Ar pikantu garšu siers
  • Bezpiedevu jogurts - 400.gr.
  • Paprikas pulveris - 2.ēd.kar.
  • Sāls, pipari.pēc patikas
  • Eļļa.cepšnai
  • Koka iesmiņi vai diegs
  • Milti - 1.ēd.kar. ar kaudzi