Vistu šķiņķīši visām gaumēm
Vistu šķiņķīšus vajadzētu atkaulot. Tālāk liekam pildījumu, kas
jums garšo. Es piedāvāju trīs variantus.
1. Vistu šķiņķītis pildīts ar melnajām plūmēm.
2. Ar kaltētiem tomātiem eļļā un kaperiem.
3. Ar spinātiem un sieru.
Kad esam piepildījuši vistu šķiņķīšus ar sev tīkamo pildījumu, tos
rūpīgi sarullējam un nosienam ar diegu vai saspraužam ar koka
iesmiņiem.
Tad gatavojam panējumu.
Samaisām miltus, paprikas un kajēnas pulveri. Pieberam vēl sāli un
piparus.
Tālāk pildītos šķiņķu rullīšus nosmērējam ar bez piedevu jogurtu un
apviļājam sausajā garšvielu maisījumā. Liekam uz cepešpannas un
cepam 200 grādos 45 min. vai līdz šķiņķīšu rullīši ir gatavi.
Pirms pasniegšanas vajadzētu atbrīvoties no
diegiem, vai koka iesmiņiem.
Lai labi garšo : )
Sastāvdaļas
- Vistu šķinķīši - 10.gab.
- Žāvētas plūmes
- Kaltēti tomāti eļļā
- Kaperi
- Spināti
- Ar pikantu garšu siers
- Bezpiedevu jogurts - 400.gr.
- Paprikas pulveris - 2.ēd.kar.
- Sāls, pipari.pēc patikas
- Eļļa.cepšnai
- Koka iesmiņi vai diegs
- Milti - 1.ēd.kar. ar kaudzi