Šķiņķīši ķiploku un citrona marinādē
Var cept uz grila, pannā vai tadžīnā.
3 stundas + 40 min.
2 porcijas
Liek bļodā šķiņķīšus. Sīpolus sagriež plānās šķēlēs un kārto virs gaļas. Sajauc eļļu, etiķi, sāli, piparus un timiānu un pārlej gaļai un sīpoliem. Pa virsu uzkaisa smalki sagrieztus ķiplokus un uzliek citrona šļēles. Liek zem sloga vēsā vietā uz trim stundām. Var cept uz grila, pannā vai tadžīnā.
Iesaka Laura Krampe
Recepte: Dienas Ēdieni - žurnāls visiem, kam baudu sagādā ēšana un ēdiena gatavošana
Sastāvdaļas
- šķiņķīši - 2.gab
- Sīpols - 1.gab
- Ķiploka daiviņas - 3.gab
- puse citrona
- Timiāns - 1/2.tējk.
- Etiķis - 2.ēd.k.
- Eļļa - 1.ēd.k.
- Sāls - 1/2.tējk.
- Čili pipari - 1/4.tējk.